Lora

Eylül 08, 2010, 01:31:38 ÖS
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum Kuralları  (Okunma Sayısı 2051 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ismailkeskin
Admin

« : Ağustos 18, 2008, 04:26:08 ÖS »

FORUM KURALLARI

Madde 1- Forum'a yazı eklerken, mesajlarınızın Türkçe kurallarına uygun olarak eklenmiş olması gerekmektedir. Alfabemizde bulunmayan "q, x, w" gibi harflerin "k, v" gibi harfler yerine kullanılması yasaktır. 

Madde 2-bEn LoRayhı çOOOookK sEvvViyOrUm gibi, rahatsız edecek şekilde büyüklü küçüklü harflerle yazı yazılması yasaktır.

Madde 3 - Forumumuzda, kişileri rahatsız edici, toplum ahlak kurallarına aykırı yazılar yazmak, küfür etmek ve tartışma ortamı yaratan mesaj yazmak kesinlikle yasaktır.Burası kendinizi ispat etmek için başvurduğunuz bir web sitesi haricinde bir sanatçı forumudur, bunu unutmayalım.

Madde 4- Forum üyelerine özel mesaj aracılığıyla rahatsız edici yazılar yazmak, kişisel bilgilerini sormak kesinlikle yasaktır.

Madde 5- Forumumuzda çeşitli kurum ve kuruluşların izinsiz reklamını yapmak kesinlikle yasaktır .

Madde 6 - Herhangi bir konuda dil, din, ırk ayrımı yapmak. İsim, kurum ve kuruluşlara hakaret etmek yasaktır.

Madde 7- Parti reklamı yapmak ve insanları ayrımcılığa teşvik edici resim video vb türü bilgiler eklemek yasaktır.

Madde 8- Asılsız haberleri konu edinip ortalığı karıştırmak yasaktır.

Madde 9- Forumumuzda edebiyat ya da müzik bölümlerinde, sevmediğimiz bir sanatçının başlığına o kişiyi küçük düşürücü, forum seviyesini düşüren mesajlar yazmak   yasaktır.

Madde10- Sitedeki görevli olan admin, moderator ve yöneticiler, forum düzenini sağlamakla görevli olduklarından, kurallara uygun olmayan mesajları silip edit yapabilme hakkına sahiptirler.. Mesajlarınızın silinmesiyle alakası olmayan bir başlığa gelip mesajlarım siliniyor görevliler mesajlarımı keyfi siliyorlar şeklinde yırtınmalar önlensin diye ekledik bu kuralı.
Sitemizdeki hiçbir görevli,  keyfi bir şekilde mesaj silme hakkına sahip değildir. Öyle bir şey olduğu fark edilirse gerekli işlemler tarafımızca yapılır..
Ve her mesajın yasal sorumlusu mesajı yazan kişidir bunu da unutmayalım. 

Madde 11- Moderatorlerin pm alımı kapalı olduğundan, herhangi bir soru veya şikayet dâhilinde adminlere ulaşabilirsiniz..

Madde 12-Bu site, Lora grubunun ilk ve tek resmi forum sitesidir. Grup üyelerinin doğrudan bağlantıya geçtikleri ‘tek’ sitedir.   

Ek olarak kullandığınız kelimelerin doğruluk payında tereddüt yaşıyorsanız; www.tdk.gov.tr ‘ dan yardım alabilirsiniz..

- Forumumuzun yönetim ekibi -

Adminler;
ismailkeskin
SemihaBölükcü
Dr.Wave

Moderatörler

maybas
GizeMM

Bu siteye üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.

« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2010, 01:10:41 ÖS Gönderen: Semiha Bölükcü » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: