Lora

Eylül 08, 2010, 01:17:58 ÖS
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Stephenie Morgan Meyer  (Okunma Sayısı 1024 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
~ayse.nur~
Üye
**

« : Mart 07, 2009, 09:42:54 ÖS »

Stephenie Morgan Meyer, 24 Aralık 1973 Hartford, Connecticut doğumlu.Brigham Young Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunu.Üç oğlu ve kocası ile birlikte Arizona'da Phoenix'te yaşamakta.İlk romanı Twilight'ı 3 ayda bitirdi ve bu seriyle büyük okuyucu kitlelerine ulaştı.

Kitapları ;

- Twilight [Alacakaranlık] serisi.

¢ιнα∂ѕєℓαмℓαя
Krizantem
Lora-fan

« Yanıtla #1 : Nisan 04, 2009, 10:26:03 ÖS »

Çok  sevildi bu kitap. Merak ediyorum gerçekten. (:
^^RicHone^^
Yeni Üye
*

I feel stupid and contagious

« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2009, 08:03:08 ÖS »

Tüm seriyi okudum gayet güzel bir seriydi.
Ayrıca bu kadının Göçebe isimli bir kitabı da bulunmakta..
En kısa zamanda onuda alıp okumak istiyorum
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2009, 10:32:48 ÖÖ Gönderen: kubra.ea » Logged

Never-mind
w.Loya..
Yeni Üye
*

aRsızz..

« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2009, 01:43:25 ÖS »

Bütün kitaplarını okudum "Göçebe"yi okuyorum şuan çok başarılı yani en azından çok sürükleyici yazıyor... Cehennemde Balo Geceleri diye başka bir kitabı daha var "Twilight" serisinden bağımsız onu çok beğenmedim ama yine de güzel (:

Semiha Bölükcü
Admin

İstanbul Ağrısı.

« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2010, 11:51:21 ÖÖ »

2009'un En İyi Filmi: Twilight

Geride bıraktığımız yıl içerisinde yine birbirinden önemli filmler vizyona girdi. İşte 2009'un sinema dalındaki 'en'leri...

Twilight, James Cameron'ın Avatar'ını da geçerek 2009 Sinema Anketi'nde izleyiciler tarafından 'En İyi Film' seçildi. Twilight New Moon, yapılan ankette oyların %41'ine sahip oldu.

İşte 2009 Sinema Anketi sonuçları:

En İyi Film: New Moon En Kötü Film: Transformers: Revenge Of The Fallen En İyi Aksiyon Filmi: Transformers: Revenge Of The Fallen En İyi Komedi Filmi: The Hangover En İyi Animasyon: Up En İyi Korku Filmi: Paranormal Activity En Seksi Kadın Oyuncu: Megan Fox, "Transformers: Revenge Of The Fallen" En Seksi Erkek Oyuncu: Robert Pattinson, "New Moon" En İyi Erkek Oyuncu: George Clooney, "Up In The Air" En İyi Kadın Oyuncu: Sandra Bullock, "The Blind Side" En Kötü Erkek Oyuncu: Jack Black, "Year One" En Kötü Kadın Oyuncu: Megan Fox, "Transformers: Revenge Of The Fallen" Hayalkırıklığı: Bruno En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu: Taylor Lautner, "New Moon" En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu: Anna Kendrick, "Up In The Air"

Geçkalmışölü.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: